Asociația Grupul de Acțiune Locală SIRET-MOLDOVA, s-a autosesizat cu privire la existența unei erori de tehnoredactare apărută în Anunțul lung de lansare/prelungire a apelului de selcție pentru  Măsura M03 – ,,Investiții pentru exploatații agricole”, din Strategia de Dezvoltare Locală a GAL SIRET-MOLDOVA.

 

Eroarea constă în:

  1. greșeala de tehnoredactare privind valoarea punctajului minim pentru această măsură.

 

Drept urmare au fost efectuate următoarele modificări:

 

Capitol/pagina Text existent Text modificat conform prezentei erate
Ø  Pagina 1 1. Pentru această măsură pragul  minim este de 60 puncte 1. Pentru această măsură pragul minim este de 35 puncte.

 

Menționăm faptul că pragul minim de 35 puncte  este aprobat prin Hotărârea CD nr. 1 / 09.11.2017 și este în concordanță cu Ghidul solicitantului, Anunțul scurt de lansare/prelungire a apelului de selecție pentru măsura M03, Fișa de evaluare a criteriilor de selecție  și Metodologia de evaluare a criteriilor de selecție.

Având în vedere faptul că pragul minim  a fost  aprobat de Consiliul Director al Asociației GAL SIRET-MOLDOVA prin Hotărârea CD nr. 1 / 09.11.2017, iar valoarea corectă se regăsește în documentele anexe lansării apelului de selecție, menționăm faptul că această erată are rolul de a clarifica valoarea corectă și nu influențează procesul de evaluare și selecție.

Erată anunț lung M03